.
     

       

AKTUALITÁSOK
KINEZIOLÓGIA
CSALÁDÁLLÍTÁS
TARA TRÉNING
RÓLAM
ÍRÁSAIM
VISSZAJELZÉSEK
KAPCSOLAT
AJÁNLOTT LINKEK
HÍRLEVÉL

 
.
 
 
Hírlevél
  Tara Tréning

Íratkozz fel hírlevelemre!


 

 


Jelenleg kétféle tréninget tartok különböző témákban. Vannak egy estés, néhány órás foglalkozások és 2 és fél naposak. Ezek az önsegítő, problémamegoldó kurzusok segítenek az önismeretben, fejlesztik a tudatosságot.

1. A rövidebb, 4-5 órás foglalkozásokon együtt végigcsináljuk a gyakorlatokat, otthon pedig mindenki egyedül is elvégezheti. Egyes gyakorlatok a tudatos gondolkodást segítik, a kreatív, rajzos- színes feladatok a jobb agyfélteke bevonását szolgálják, Emellett mozgásos, stresszoldó, energetizáló gyakorlatok is helyet kaptak a progamban. Mindenki hazaviheti az általa összeállított pozitív listát és persze az egész folyamat leírását, és eszenciát. Jelenleg négy különböző témával foglalkozom. Mind a négy más-más gyakorlatokat, feladatokat tartalmaz, a témával megfelelésben: ÖNBIZALOM, SIKER, HARMÓNIA, ÖRÖM.

2. A két és fél napos tréningek szintén egy-egy téma köré épülnek.Jelenleg négy témát dolgozunk fel: ÖNBIZALOM, BŐSÉG, KREATIVITÁS, PÁRKAPCSOLAT. A tréning során a tudatos munka mellett sok idő jut meditálásra illetve mindenki lehetőséget kap a családállításra. Ez azt jelenti, hogy mindenki ugyanarra a témára állít. Izgalmas kaland felfedezni, mennyi aspektusa lehet egy ügynek. A csoport ereje, és az, hogy sokrétűen láthatunk rá a problémára, különösen hatékonnyá teszi ezeket a hétvégéket.
Következő tréningek időpontjai:
ÖNBIZALOM: Szeptember 14. 17-21 óráig
BŐSÉG: Október 7-8-9. Péntek 14-18 óráig, Szombat, Vasárnap 10-18 óráig.

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT NAGY SZERETETTEL VÁROK!!!

Jelentkezés: 06 30 2006850

tara.kineziologus@gmail.com

"Nagyon örülök, hogy a TARA tréningeken egy olyan képzésen vehettem részt, mely az önálló tovább lépést teszi lehetővé, azokban a nehéz pillanatokban mikor
a kétely béklyóz le minket. A segítség mélyről és belőlünk fakad. A tükör melybe a feladatok végén belenézünk nem csak tiszta, de az az út is kirajzolódik benne amin továbbmehetünk célunk felé.
Jó szívvel ajánlom azoknak akik szeretik a szabadságot és a hatékonyságot, s a megoldásokat önmaguktól várják."

Bokor Mária Eszter asztrológus
©  Sebestyén Erzsébet Tara Személyes oldala 2011 | Minden jog fenntartva
KINEZIOLÓGIA | CSALÁDÁLLÍTÁS | TARATRÉNING | RÓLAM | ÍRÁSAIM | VISSZAJELZÉSEK | KAPCSOLAT | AJÁNLOTT LINKEK